Onze tv in Zoersel groot succes

Sinds Onze tv/Zoersel op 4 oktober in de ether ging, worden de programma’s druk bekeken. In tien dagen tijd scoort de zender gemiddeld 1.000 kijkers per dag.

jvandermosten

Zowel online (www.onzetv.be/ zoersel) als digitaal (kanaal 408 op Telenet) kunnen Zoerselaars hun eigen televisiekanaal bekijken. Door te navigeren pikken ze er hun eigen reportage naar keuze uit.

De zender is met deze televisie on demand de eerste omroep die deze interactieve weg bewandelt. “Een aantal kinderziekten steekt onvermijdelijk de kop op. Dat was in het begin bij VTM ook. Maar we werken de onvolkomenheden zo vlug mogelijk weg”, vertelt businessmanager Björn Boon.

De reacties van de Zoerselse kijkers zijn positief, al weten velen niet dat ze de programma’s ook via de webstek kunnen opvragen.

Goudsmid-uurwerkmaker Christaan Picard uit Sint-Antonius is laaiend enthousiast. “Er is een jonge ploeg aan het werk en de reportages zijn tof. Heel wat mensen die je kent, zie je op het scherm verschijnen. Zelf adverteer ik ook via een filmpje, en ik geef de ploeg van Onze tv ook al eens een tip. Dat waarderen ze. We moeten er alleen nog iets op vinden dat de mensen minstens één keer per week kijken. Kwestie van de vinger aan de pols te houden.”

JVS

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio