Felice gecremeerd

Dré Steemans (55) werd vandaag in intieme kring gecremeerd. Zaterdag is er een afscheidsviering en ’s avonds, naar zijn wens, een ’afscheidsfeest’.

jrosquin

De afscheidsviering zaterdag, met zo’n 200 vrienden en kennissen, zal plaatsvinden in een witte tent die staat opgesteld bij het kasteel Vilain XIIII in Leut, Maasmechelen. Het laatste afscheid van Felice, die vorige week vrijdag onverwacht aan een hartaanval overleed, gebeurt met andere woorden in de vroegere achtertuin van de presentator.

Felice woonde jarenlang immers op een van de dreven die naar het kasteel van Leut leidt. Met zijn partner Jo Steutelings had hij vergevorderde plannen om terug te keren naar Leut.

Tijdens de afscheidsviering zullen ook de assen van Felice aanwezig zijn. Kunstenares Lief Van Himbeeck, die net achter het voormalig huis van Felice in Leut woont, ontwierp daarvoor speciaal een mooie urne. Ook zullen er tijdens de viering een aantal speeches gehouden worden.

Aansluitend op de afscheidsviering zal er zaterdagavond bij het kasteel van Leut een ‘afscheidsfeest’ volgen zoals Felice dat altijd gewild heeft.

KS, JT