Concentra en Rheinisch-Bergische Verlagsgesellschaft bundelen krachten in Nederland

Concentra en de Duitse Rheinisch -Bergische Verlagsgesellschaft hebben al hun huis-aan-huisbladen in de Nederlandse provincies Limburg en in Noord-Brabant ondergebracht in de gemeenschappelijk uitgeefcombinatie: A en C Media.

jvangeyte

Met deze bundeling willen beide groepen de adverteerder in Limburg en Noord-Brabant een nog betere service aanbieden en de trouwe lezers een aantrekkelijker blad bezorgen

Concentra - dat in België onder meer Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en Metro uitgeeft - brengt de titels van De Trompetter (zuidoost Nederland) en de huis-aan-huisbladen van De Gouden Leeuw (Peel- en Maasgebied), Kempen Pers (zuidoost Brabant) en Vite Press (oostelijke mijnstreek) in. De Duitse mediagroep - met de Rheinische Post als vlaggenschip - doet hetzelfde met haar Nederlandse Weekbladen Groep uitgever van Zondagsnieuws (zuidoost Nederland), De Maaspost (Limburg), E3 Journaal (Noord-Limburg) en tal van andere bekende weekkranten en weekenduitgaven.

Samen geeft de nieuwe combinatie wekelijks bijna 2,8 miljoen bladen uit, verspreid over een zestigtal edities. Dit staat voor een jaaromzet van 37 miljoen euro. Hiervoor worden samen meer dan 250 medewerkers ingezet.

De leiding van A en C Media is toevertrouwd aan algemeen directeur André Peters en directeur Andreas Hennig.

Vastgoed

Jobs in de regio