Echtgenote vergiftigde Willebroekenaar opgepakt

De vrouw van de Willebroekenaar die zondag door vergiftiging in het ziekenhuis is beland, is aangehouden. Volgens het parket is deze maatregel “in het belang van het onderzoek”.

Bewoners van de Acacialei in Willebroek waren maandag met verstomming geslagen toen ze vernamen wat hun 42-jarige buur Johan D.B. was overkomen. Zondagavond was de man plots onwel geworden na het drinken van een tas koffie met een vreemde smaak. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat de huisvader vergiftigingsverschijnselen vertoonde.

Ook dinsdag verbleef hij nog altijd op de afdeling intensieve zorgen. “De man is wat aan de beterhand”, weet woordvoerster Goedele Van den Brande van het Mechelse parket. Zij bevestigt dat de 36-jarige echtgenote van het slachtoffer dinsdag is aangehouden door de onderzoeksrechter.

De vrouw ontkent wel met klem dat ze geprobeerd zou hebben haar man te vergiftigen. “Dinsdag zijn in de woning een aantal zaken in beslag genomen. De volgende dagen gaat het onderzoek voort. We wachten nog op de resultaten van toxicologisch onderzoek”, zegt Goedele Van den Brande nog.

JVDPO

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio