Johan Boskamp deelt klappen uit in het verkeer

In tweede klasse deelt SK Beveren in de klappen. Tijd om zelf eens uit te halen moet de coach van de club gedacht hebben. Letterlijk dan. Johan Boskamp (60) raakte maandagavond betrokken bij een geval van verkeersagressie in Zellik. De zaak wordt onderzocht door het parket.

jrosquin

Boskamp was aan het bellen achter het stuur van zijn wagen tot plots een auto naast hem kwam rijden en de chauffeur de Beveren-trainer daar gesticulerend op wees. Beide wagens kwamen dichter bij elkaar rijden en er vielen wat verwensingen over en weer.

Op een gegeven moment stapte 'Bossie' uit zijn wagen en kwam het tot een ruzie en uiteindelijk handgemeen tussen beide kemphanen. Boskamp kreeg een stamp in de maag, waarop de Nederlandse Belg zijn belager een ferme slag in het aangezicht bezorgde.

Parket

Twee toevallig aanwezige politieagenten in burger moesten tussenbeide komen om de gemoederen te bedaren. Boskamp liep wat schade aan zijn kleren op, maar zijn rivaal was er iets minder goed aan toe. Hij moest voor verzorging naar het UZ van Jette waar hij verzorgd werd aan het hoofd.

"Het parket zal nu over deze zaak moeten oordelen", zegt politiecommissaris Daniel Noens aan Radio 2. "Beide partijen zullen nu wel tot het besef gekomen zijn dat het sop de kool niet waard is."

MEER OVER

MEER OVER VOETBAL