Danser Lorenzo wacht bang af met water in knie

Lorenzo Van Velzen, de deelnemer uit 'So you think you can dance' die zondag door zijn knie zakte, moet thuis herstellen van zijn blessure. De danser heeft water in de knie.

ikerremans

De liveshow van 'So you think you can dance' op vtm werd zondagavond abrupt onderbroken toen de 19-jarige Lorenzo uit Rotterdam tijdens zijn dansact door zijn knie ging.

Krak

Zijn danspartner Oona De Cleyn (21) zag het van dichtbij gebeuren. "Ik hoorde de krak van zijn knie, maar ik ben nog een paar seconden blijven dansen omdat ons optreden toch bijna klaar was. Het was een verschrikkelijk moment. Ik hoop dat Lorenzo snel beter wordt, want ik wil hem niet kwijt."

Ondertussen is duidelijk dat Lorenzo vocht in de knie heeft. Binnenkort moet hij nieuwe foto's laten maken, maar daarvoor moet eerst het vocht wegtrekken. Pas daarna zal blijken of de jonge danser in de wedstrijd kan blijven.

Zowel Oona als Lorenzo hebben al heel wat blessureleed achter de rug. Lorenzo verstuikte eerder zijn teen en Oona had al last van gekneusde ribben en een geknelde zenuw.