Voetbalbond ontslaat Franky Vandendriessche

Voetbalbond ontslaat Franky Vandendriessche

Voetbalbond ontslaat Franky Vandendriessche

Print
Francky Vandendriessche is keeperstrainer af bij de Rode Duivels. Hij is niet meer welkom bij de nationale ploeg na het ontslag van doelman Stijn Stijnen.

"De KBVB wenst mede te delen dat zij vanuit de bekommernis de sereniteit binnen de entourage van de nationale ploeg te bewaren, een einde stelt aan de contractuele relatie met Franky Vandendriessche, dit uiteraard zonder de oprechtheid en geloofwaardigheid van wie dan ook in twijfel te trekken", luidt het in een mededeling van de Voetbalbond. "De KBVB houdt eraan dhr Vandendriessche te danken voor zijn inzet en aan de nationale ploeg bewezen diensten."

Bondscoach Dick Advocaat liet eerder al weten aan Vandendriessche dat hij thuis mag blijven tijdens de interlands tegen Turkije en Estland. Vandendriessche heeft dat nieuws zelf bevestigd.

Nummer 1

Stijn Stijnen maakte maandag bekend dat hij (voorlopig) stopt als doelman bij de Rode Duivels. Hij wees met een beschuldigende vinger naar de keeperstrainer zonder de naam van Vandendriessche letterlijk te noemen.

Vandendriessche zou gelekt hebben dat Stijnen niet langer de nummer één was in de ploegopstelling van de nieuwe bondscoach Dick Advocaat.

Lees ook: Is Vandendriessche de boeman van Stijnen?


Reacties op Stijn Stijnen from Gazet van Antwerpen on Vimeo.

Meer voetbalnieuws