Witte handjes voor Regi en Linda

Witte handjes voor Regi en Linda

Witte handjes voor Regi en Linda

Print
Heel even leek Milk Inc. – Blackout in het teken van de crisis te staan. De show begon gisteren heel erg sober met slechts enkele lampen. Maar bij Tonight viel de kabuki naar beneden en kon het feest beginnen. “Sjiek hé”, zei volksmenner Regi.

Het populaire dance-duo mag dan dit jaar weinig nieuwe nummers in de aanbieding hebben, de show was technisch duidelijk van een hoger niveau dan vorig jaar.

Meer vuurwerk ook. Dat ging voor het eerst af bij de verschijning van Scala, het koor van de broers Kolacni, dat een mini-optreden gaf met I Fail, Sleepwalker en Land Of The Living. Daarna verscheen Sylvie, de goede vriendin van Linda die op geen enkele passage van Milk Inc.

Na de pauze maakte een nieuwe gast zijn opwachting: de Antwerpse Nelson (Moraïs), die de laatste tijd samenwerkte met Daniel Bovie en Roy Rox maar nu deze muzikale vrienden had thuisgelaten. Zijn uitvoering van Stop Playing With My Heart was niettemin een hoogtepunt.

Brug

Nelson was nog maar pas verdwenen of daar kwamen alweer twee nieuwe gasten, Ray & Anita, beter bekend als Two Unlimited. Zij zongen hun grootste hit No Limit. Daarna namen Regi en Linda het heft helemaal zelf in handen en werkten ze naar een uitgelaten finale met nummers als Walk On Water, Breathe Without You en In My Eyes. Heel even mocht Sylvie nog terugkomen voor Insomnia.

Bij Run ontplooide zich een brug over het gehele middenplein, dat de show nu boven hun hoofden zag afspelen. Go To Hell was gehuld in een duistere zaal, met enkel vlammen als lichtgevend element.

Het feest eindigde met een reprise van Blackout, Forever en Whisper. Verpakt in confetti en vuurwerk. Wat zullen Regi en Linda volgend jaar moeten bedenken om dit te overtreffen?

Raymond De Condé

.

Nu in het nieuws