Voedselteam startensklaar

Print
Beveren-Waas - Het eerste Beverse voedselteam bijt op vrijdag 9 oktober de spits af. Dan opent het depot in de Kruibeeksesteenweg zijn deuren.

Een voedselteam is een groep van vrijwilligers die gezamenlijk verse producten aankopen bij producenten uit de buurt. Als lid kan je een bestelling plaatsen in de webwinkel en die vervolgens afhalen in een depot, dat één avond in de week open is. Het eerste Beverse team is druk in de weer om binnenkort van start te gaan.

“Op 9 oktober openen we ons depot voor de eerste keer in een gebouw van het volwassenenonderwijs Janitor in de Kruibeeksesteenweg 51”, zegt initiatiefneemster Ann Lommelen.

“De producenten die aan ons zullen leveren, zijn intussen al geselecteerd. Puur Natuur zorgt voor los fruit, groenten, eitjes en fruitsap en Uilenbos voor groente- en fruitpakketten. De zuivelproducten worden geleverd door Keymeulen, de Zwaluw, ’t Eikenhof en de Wollebol en ons vlees komt van de Vierklaver. Wellicht bieden we binnenkort ook producten aan van Wereldwinkel Beveren.”

STTI

Geïnteresseerden vinden meer info op de website: www.voedselteams.be

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio