Mobiel internet via voorafbetaalde kaart van 2,5 euro

Print
Proximus lanceert een voorafbetaalde data-simkaart. Ze laat toe via de draagbare computer te surfen op het internet en daarbij de kosten perfect te beheersen. Een activitering kost 2,5 euro per dag.
Sinds april 2004 hebben de zakelijke klanten van Proximus toegang tot mobiel internet via het snelle 3G-netwerk. Nu komt de maatschappij met een aanbod voor kleine gebruikers die hiervoor geen apart abonnement willen afsluiten. Zij kunnen een kaart kopen voor 10 euro, waarmee ze vier dagen via de laptop informatie van het internet kunnen halen met een maximum van 200 MB. Herladen kan vanaf 5 euro (voor 2 dagen surfen en maximum 100MB) tot en met 50 euro (20 dagen surfen en maximum 1GB).

Voor elke herlaadbeurt van minimum 10 euro binnen 31 dagen krijgt de klant een gratis herlaadbonus van 2 tot 10 extra surfdagen.

Om het mobiele internet te gebruiken plaats de klant de simkaart in de usb stick die als modem dient om zijn laptop draadloos te verbinden met het mobiele netwerk.

JVG

Ter herinnering: Belgacom-klanten die een internet abonnement hebben, kunnen dankzij de gratis optie Mobile Internet Free Weekend tijdens het weekend en op feestdagen via de laptop in heel België gratis mobiel surfen.

.

Nu in het nieuws