Tv-styliste vindt Annemie Turtelboom best geklede vrouw

Tv-styliste vindt Annemie Turtelboom best geklede vrouw

Mode

Tv-styliste vindt Annemie Turtelboom best geklede vrouw

Print
Volgens People Magazine is Michelle Obama de best geklede vrouw. Volgens tv-styliste Lien Degol gaat die titel in Vlaanderen naar... Annemie Turtelboom.

“Ik heb Annemie Turtelboom nog nooit live gezien”, bekent tvstyliste Lien Degol. “En ik weet dat mijn uitspraak vele mensen verrast. Maar voor mij is Annemie Turtelboom heel duidelijk de best geklede vrouw van Vlaanderen.”

Volgens Lien Degol kiest de minister van Binnenlandse Zaken kleding die perfect bij de vorm van haar lichaam past. “Ze is heel sober gekleed, vaak in het zwart. Maar het zijn de details die het doen. Ze weet ook de Belgische ontwerpers te waarderen.”

“Bovendien draagt ze altijd geweldige schoenen en vind ik ook haar natuurlijke krullen geslaagd. Kortom, Annemie Turtelboom straalt ongelooflijk veel klasse uit.”

Verbaasd

“Ik ben verbaasd”, reageert minister Turtelboom. “Ik ben niet iemand die lang voor de spiegel staat ‘s morgens. Ik douche en ik stap in de auto. Maar ik hou inderdaad wel van Belgische ontwerpers. Ann Demeulemeester en Martin Margiela zijn mijn favorieten.”

“Voor mij moet kleding goed zitten én wat apart zijn. Ik ben niet iemand van gewoon klassiek. Ik wil altijd een accent dat het net iets anders maakt.”

Sabine Deman

NIET TE MISSEN