"Mijn zoontje zette mijn tattoo"

Mijn zoontje zette mijn tattoo

"Mijn zoontje zette mijn tattoo"

Print
‘Koppen’ stelt vanavond de vraag waarom alsmaar meer mensen duidelijk zichtbare tatoeages laten zetten. Een hele arm vol of een tattoo op het hoofd. Het Eén-magazine trok daarom langs bij de Hasseltse tattoo-artiest Pink, de man die Kim Clijsters een extra trouwring bezorgde. “Vroeger was een tatoeage iets vies, nu heeft je ma er een.”

Pink (39) is zestien jaar actief als tattoo-artiest en heeft zelf heel wat tatoeages op zijn lichaam staan, waaronder eentje midden op zijn hoofd. Zijn zoontje Shiva tatoeëerde ook een bloempot.

Clijsters

Uit heel Europa krijgt Pink volk over de vloer. Rockartiesten die op Pukkelpop spelen, springen binnen en sportmensen als Kim Clijsters en Jelle Van Damme heeft hij ook behandeld.

“Eerst was er Elke Clijsters, daarna zus Kim. Ze heeft een trouwring in de vorm van een gerekte B rond haar vinger laten zetten. De B van Bryan. En ook de naam van dochtertje Jada heb ik getatoeëerd. Haar man Bryan heeft hetzelfde laten doen, maar dan met de K van Kim. Elkes lief Jelle Van Damme van Anderlecht heeft zijn hele arm door mij laten tatoeëren.”

MEEST RECENT