Risicomatchen SK Beveren opgelijst

Print
Beveren-Waas - In Beveren legt men een lijst aan met risicomatchen van SK Beveren voor dit seizoen. Er komen ook maatregelen buiten het stadion.

Voetbal is ook bij SK Beveren een feest, maar soms is er wel wat extra politie nodig om het gezellig te houden. Daarom werd een lijst met risicomatchen voor dit seizoen opgemaakt.

Daarbij worden ook maatregelen buiten het stadion opgelegd. De eerste risicomatch vindt plaats op vrijdagavond 2 oktober om 20.30u tegen FC Antwerp. De andere mogelijke probleemmatchen met bezoekende supporters zijn die tegen Standard Luik, KAA Gent, RSC Anderlecht, Germinal Beerschot Antwerp, Club Brugge, Sporting Lokeren Oost-Vlaanderen en KRC Genk.

Bij risicomatchen geldt een speciaal politieregelement in de omgeving van het stadion. Dat houdt onder meer in dat er geen drank in glazen mag worden geschonken op het openbaar domein en op voor het publiek toegankelijke plaatsen in de Klapperstraat. Alleen plastic bekers zijn toegelaten. De maatregel geldt vanaf twee uur voor de wedstrijd en duurt tot een uur na de match.

KD

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio