Gedupeerde waarschuwt boerin Conny: "Dominique niet te vertrouwen"

Gedupeerde waarschuwt boerin Conny: Dominique niet te vertrouwen

Gedupeerde waarschuwt boerin Conny: "Dominique niet te vertrouwen"

Print
Dominique Van Moerzeke (45), een van de drie uitverkorenen van boerin Conny uit ‘Boer Zkt Vrouw’, zou een oplichtster zijn. Dat zeggen haar ex-collega en ex-werkgever.

“Ik kom alleen naar buiten met mijn verhaal omdat ik de lesbische boerin Conny wil verwittigen”, zegt Zarioh Lhadi uit Antwerpen. “Ik zou het erg vinden mocht zij in haar ongeluk trappen door een foute partnerkeuze.”

Gestolen gsm

Zarioh Lhadi is garagist in hoofdberoep maar werkte vorig jaar in bijberoep nog als verkoper voor huishoudtoestellen. “Ook Dominique werkte daar als verkoopster. Vorig jaar in mei heeft ze mij opgelicht. Haar auto was stuk en ze vroeg mij hem te repareren. Ik had op voorhand een kostenraming gemaakt, waarmee ze akkoord ging. Maar de factuur van 1.600 euro heeft ze nooit betaald."

Zarioh rook onraad. “Mijn wantrouwen bleek gegrond, toen onze gezamenlijke werkgever vertelde dat ze bij hem ook nog voor veel geld in het krijt stond en een gsm had gepikt. Hij beloofde me het bedrag dat ze mij nog verschuldigd was in schijven van haar commissie af te trekken.

Helaas heeft hij haar kort daarop moeten ontslaan, omdat ze het te bont maakte, zodat ik niets kon recupereren. Ik weet niet of het nu nog het geval is, maar in die periode had Dominique een drankprobleem.

Een klacht bij de politie diende Zarioh Lhadi nooit in. Dominique Van Moerzeke zelf was gisteren niet bereikbaar voor een reactie.

KMa

MEEST RECENT