Arno speelt unieke bezetting op PukemaRock

Drie dagenlang feest: dat is wat de KSA van Puurs belooft op de 21ste editie van PUkemaRock. Op de affiche onder meer Arno, ZArsenal en The Scabs.

Puckemarock lokte in 2008 27.000 bezoekers met Anouk op de affiche. Zonder grote publiekstrekker hoopt het festival ook dit jaar op om en bij de 10.000 bezoekers per dag. “Geen Anouk dit jaar, maar we hebben toch ook weer een knappe programmatie”, zegt Stijn Schelfhaut.

"We hebben op algemeen verzoek namen als De Mens, CPeX en Bart Peeters terug gehaald. Triggerfinger speelt naast Rock Werchter een van zijn enige concerten en zal niet meer te zien zijn tot eind 2010. Ook Novastar speelde deze zomer nog niet al te veel en we zijn fier op Arno die in een unieke bezetting speelt. En The Scabs: dat is uiteraard puur jeugdsentiment.”

Een knappe affiche, al geeft Schelfhaut toe dat ook PukemaRock onder de crisis te lijden had “We hadden gevreesd dat een aantal kleine, lokale sponsors zouden afhaken, maar tot onze verbazing zijn ze ons festival trouw gebleven. We zijn wel enkele grote geldschieters kwijtgespeeld, waardoor ons budget toch meer dan 25.000 euro kleiner is dan vorig jaar. We doen het dus met zo’n kwart minder, maar daar merkt de festivalganger niets van."

"We steken eigenlijk meer dan ooit onze nek uit om van PukemaRock toch weer dat echt feel good-festival te maken met troeven als betaalbaarheid, veel bezoekerscomfort, sfeer en fijne muziek. Bovendien hebben we voor een weloverwogen programma gekozen voor alle leeftijden en muzieksmaken, netjes verdeeld over de drie dagen en twee podia. Ideaal voor een familie-uitstap. We zagen vorig jaar zelfs festivalgangers met de kinderwagen.”

PP

MEER OVER Arno

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio