Glen De Boeck ontzegt Bram Verbist zijn milkshake

Glen De Boeck ontzegt Bram Verbist zijn milkshake

Glen De Boeck ontzegt Bram Verbist zijn milkshake

Print
Kent u Sergio Brio nog? Inderdaad, het is die flamboyante Italiaanse trainer die ooit bij Bergen Olivier Suray naar huis stuurde omdat die een boterham met choco wilde eten. Cercle Brugge-coach Glen De Boeck lijkt nu ook die weg in te slaan. Hij gunde doelman Bram Verbist zijn milkshake niet.

Verbist werd bij groen-zwart uit de ploeg gespeeld door de jonge Jo Coppens. In Sport/Voetbalmagazine vertelt het sluitstuk hoe dat volgens hem komt. "Het begon in de voorbereidingsmatch tegen Panionios. Een trap van buiten de 16 ging er boven mij onder de lat in."

Parlofoon

"Daarna verrichtte ik twee goeie reddingen tegen AA Gent, maar bij de goal van De Smet stond ik positioneel niet goed. Op het moment dat hij naar binnen kwam, zette ik een stapje naar binnen en maakte ik de korte hoek iets groter. Ik was beter blijven staan."

Dan was er nog een incident in de Quick in Brugge. Verbist had zin in een milkshake, maar zijn verbazing was groot toen Glen De Boeck in de parlofoon sprak. "Deze bestelling gaat niet door."

Zak frieten

Verbist legt uit: "Het was snikheet die dag. We hadden lang en hard getraind. Ik wou mezelf eens verwennen, maar had de pech dat De Boeck net toen passeerde en mijn auto zag staan. Elke speler bestelt wel eens een zak frieten of drinkt enkele pinten na een wedstrijd, maar het was niet professioneel van mij om dat net na een training te doen."

"Toch blijf ik hard werken. Ik woog bij de voorbereiding drie kilogram minder en mijn vetpercentage was 3% lager. Mijn sprongkracht was verbeterd en mijn spurtproeven waren beter."

MEER VOETBALNIEUWS