Het weer voor dinsdag 15 september

Het weer voor dinsdag 15 september

Vakantie

Het weer voor dinsdag 15 september

Print

Dinsdag kan er tijdens de ochtenduren vooral over het noorden van de provincie nog wat lichte regen of motregen vallen. De meeste neerslag zal zich een groot deel van de dag echter boven Nederland ophouden. Wij krijgen wel te maken met de ermee samenhangende bewolking waardoor het fris blijft met maxima rond 17°C.

Misschien dat de wolken af en toe dik genoeg zijn om wat motregen te lossen maar het zal toch overwegend droog blijven in Limburg.

Woensdag komen er tijdens de voormiddag nog vrij veel lage wolken voor maar stilaan worden de opklaringen breder. Tijdens de namiddag wordt het zelfs meestal zonnig en de temperaturen doen het dan ook een stuk beter met maxima rond 22°C. Het zal wel behoorlijk hard waaien uit het noordoosten.

Donderdag zijn er opnieuw brede opklaringen. Nu en dan schuiven er eens wat meer wolken voor de zon maar het blijft wel overal droog. De minima schommelen rond 12°C en namiddag klimt het kwik tot 21 of 22°C.

Vrijdag wordt het zelfs nog ietsje warmer. Met maxima rond 23 of misschien wel 24°C kunnen we toch wel spreken van aangenaam nazomers weer. Zeker aangezien het zonnetje weer vaak van de partij zal zijn.

Ook tijdens het weekend blijft het warm maar we moeten dan wel rekening houden met een aantal buitjes. De wind zal het dan wel kalm aan doen en de zuidhoek kiezen.

Ruben Weytjens

NIET TE MISSEN