Auto komt in winkel terecht

Turnhout - Een 75-jarige vrouw uit Turnhout is zaterdag bij het manoeuvreren met haar auto in de etalage van Natuursteen Baeken, in de Kwakkelstraat gereden.

De 75-jarige vrouw stond geparkeerd voor Natuursteen Baeken in de Kwakkelstraat. Toen ze daar wilde vertrekken, ging er iets mis bij het manoeuvreren. In plaats van vooruit te rijden, reed ze achteruit de winkel binnen.

Volgens een buurtbewoonster was de oude vrouw misschien opgeschrikt door een auto die snel door de straat reed. “Ze kunnen hier wel heel hard rijden”, vertelt de vrouw die een kijkje ging nemen nadat ze een zware klap gehoord had.

Ter plaatse zag ze dat het oud vrouwtje, J.G. uit Turnhout hard bloedde aan haar been en voet. De bloedvlekken kon je zondag nog op de stoepstenen zien liggen. De vrouw werd naar het ziekenhuis afgevoerd. In de winkel, waar op het moment dat het ongeval gebeurde niemand aanwezig was, vielen geen gewonden.

De gevel van Natuursteen Baeken is er wel erg aan toe. Het raam links van de deur is aan diggelen geslagen. Maar ook de arduinen stenen, die de ramen omkaderen, zijn naar beneden gevallen. Het linker gevelraam is intussen volledig afgesloten met houten panelen. Of er ook schade is in de winkel, is niet duidelijk.

MAMI

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio