Kim Clijsters: "Beste en gekste wedstrijd ooit"

Print
"Ik heb tegen Serena Williams wellicht mijn beste match ooit gespeeld en het was meteen ook de gekste wedstrijd die ik al heb meegemaakt. Er komt maar geen einde aan dit sprookje. Ik ben toch niet aan het dromen?", twittert Kim Clijsters na haar overwinning op Serena Williams.

"Na Venus heb ik nu ook Serena Williams uitgeschakeld. Ik kan maar niet begrijpen dat ik nu in de finale sta. Het doet me in elk geval veel deugd. Ik ga er alles aan doen om te winnen, maar een cadeau wordt het niet.""Spijtig dat de finale van de US Open niet tegen Yanina is. Ze heeft heel goed gespeeld en had het ook verdiend. Yanina is duidelijk iemand met heel veel talent."

Over het zware incident aan het einde van de wedstrijd wilde Clijsters achteraf niet veel kwijt. "Ik zag Serena praten met de lijnrechter, maar heb niet goed gehoord wat er precies gezegd werd. Daar kan ik verder geen commentaar op geven."


Finale

De finale tussen ex-nummer één Kim Clijsters en Caroline Wozniacki, die onze landgenote Yanina Wickmayer klopte met twee keer 6-3, vindt wellicht plaats in nacht van zondag op maandag, omstreeks 3 uur Belgische tijd.

Lees ook:
Williams bedreigt lijnrechter met de dood: Kim Clijsters naar finale
MEER SPORTNIEUWS