Het weer voor zondag 13 september

Het weer voor zondag 13 september

Vakantie

Het weer voor zondag 13 september

Print

Zondag wordt er veel vocht naar onze omgeving getransporteerd. Hoofdzakelijk in de vorm van wolken maar af en toe kan de bewolking wel dik genoeg zijn om wat lichte regen of motregen te lossen. Tussendoor kunnen er ook wat gaten in het wolkendek verschijnen maar deze opklarinkjes zullen eerder een schaars artikel vormen.

Vanmiddag wordt het zo'n 18°C.

Maandag blijft het voormiddag nog op de meeste plaatsen droog bij een afwisseling van wolkenvelden en enkele opklaringen. Voor namiddag is de kans op enkele buien volgens de jongste computerprognoses toch wel serieus toegenomen. De temperaturen doen het ook niet zo goed met maxima rond 18°C.

Voor dinsdag ziet het er dan weer iets beter uit. Waarschijnlijk blijft de regen buiten onze provincie waardoor de dag op de meeste plaatsen wel droog zal verlopen. De temperaturen doen het vanwege de hardnekkige bewolking echter niet goed en komen nergens boven de 17°C uit.

Vanaf woensdag wordt het wat warmer met maxima rond 22 of 23°C. Het blijft overwegend droog met nu eens wat meer opklaringen en dan weer eens wat meer wolken.

Ruben Weytjens

NIET TE MISSEN