Het weer voor zondag 13 september

Het weer voor zondag 13 september

Vakantie

Het weer voor zondag 13 september

Print

Zondag wordt er veel vocht naar onze omgeving getransporteerd. Hoofdzakelijk in de vorm van wolken maar af en toe kan de bewolking wel dik genoeg zijn om wat lichte regen of motregen te lossen. Tussendoor kunnen er ook wat gaten in het wolkendek verschijnen maar deze opklarinkjes zullen eerder een schaars artikel vormen.

Vanmiddag wordt het zo'n 18°C.

Maandag blijft het voormiddag overal droog bij een afwisseling van wolkenvelden en enkele opklaringen. Namiddag en in de vooravond kunnen er verspreid wel een paar buitjes vallen. De minima liggen rond 11°C en de middagtemperaturen lopen op tot een graad of 19.

Dinsdag wordt het wisselvallig met de hele dag wel kans op regen en buien. Hoeveel regen er juist zal vallen valt nu nog niet te zeggen. De computerberekeningen lopen uiteen van 1 tot 10 liter per vierkante meter. De temperaturen doen het niet goed en komen nergens boven de 17°C uit.

Vanaf woensdag wordt het wat warmer met maxima rond 22 of 23°C. Het blijft overwegend droog met nu eens wat meer opklaringen en dan weer eens wat meer wolken.

Ruben Weytjens

NIET TE MISSEN