Erik & Sanne over hersenbloeding en "veel vrijen"

Erik van Neygen (58) en Sanne Denotté (36) zijn straks al 20 jaar een koppel. Bijna kwam er een einde aan al dat geluk, op de dag dat Erik door een hersenbloeding getroffen werd.

ssimons

"Erik was aan het hyperventileren van de pijn. In een reflex heb ik de MUG gebeld", zegt Sanne in Story. "Pas achteraf dacht ik: ik had mijn man wel eens kwijt kunnen zijn."

Van Neygen bleek uiteindelijk geluk gehad te hebben. "De hersenbloeding is niet alleen spontaan gestopt, ik heb er wonderwel ook niets aan overgehouden. Maar ik weet niet meer hoe het voelt om zonder hoofdpijn wakker te worden. De dokters verwachten toch dat het nog een paar maanden of in het slechtste geval jaren zal duren voor ik weer hersteld ben."

Niet preuts

Sinds Sanne ooit weigerde als actrice (als Sneeuwwitje, red.) een kus te geven aan een tegenspeler, draagt ze een ietwat preuts imago mee. "Och, die geruchten," zegt Erik in het blad, "in de beginjaren heb ik daar wel van afgezien. Je hoort iedereen grappen en grollen. Maar als Sanne preuts was, dan waren we toch al lang uit elkaar."

Blote kont

"Hoe we onze relatie spannend houden? Door nog heel vaak en graag te vrijen. We lopen ook elke maand in onze blote kont in een openbare sauna in Nederland", aldus Erik.

Vastgoed

Jobs in de regio