Helmut Lotti steekt de draak met pruik-heisa

Helmut Lotti steekt de draak met pruik-heisa

Helmut Lotti steekt de draak met pruik-heisa

Print
Eerst met lange pijpenkrullen, daarna zonder pruik en dus zonder haar. Zo verliep gisterenavond het concert van Helmut Lotti in Koekelare. De zaal wist zijn stunt te appreciëren.

In juli raakte bekend dat Helmut Lotti eigenlijk kalend is, maar dat hij al die jaren zijn geheim had verborgen onder een hairweaving, waarbij haar aan bestaand haar wordt gehecht.

Nadat een foto van de kalende Lotti in de pers was verschenen, kondigde Thomas Lowette van Lotti’s managementbureau ook aan dat er geen weg terug was. “Ik zou ook niet weten waarom hij naar de oude toestand zou terugkeren”, voegde hij eraan toe.” Ik vermoed dat hij die hairweaving een beetje beu is. Helmut vindt het goed zo.”

Pijpenkrullen

En dus werd er reikhalzend uitgekeken naar het eerste concert waarop Helmut Lotti in zijn nieuwe gedaante zou verschijnen. De eer bleek weggelegd voor het West-Vlaamse Koekelare. Tot ieders verbazing verscheen Helmut Lotti niet kaal op het podium, maar met een pruik met lange pijpenkrullen à la Willy Steveniers.

“Goedenavond Koekelare!” Gebulder in de zaal. Na het eerste nummer deed Lotti dan wat het publiek van hem had verwacht. Hij gooide zijn pruik weg in de richting van het orkest, zonder woorden, en begon aan het tweede nummer. De nieuwe Lotti was geboren.

MALU, SD

MEEST RECENT