Ine Vierstraete nieuwe wijkinspecteur

De politiezone Rupel heeft vanaf 1 september met Ine Vierstraete (22) een nieuwe wijkagent in Schelle voor de wijk Boerenhoek. De nieuwe wijkinspecteur van de politiezone Rupel zal voortaan de inwoners en bedrijven van de wijk Boerenhoek, omgeving Tuinlei, Steenwinkelstraat en A12 op zijn wenken bedienen.

jboey_fr

De nieuwe wijkinspecteur vervangt wijkinspecteur Heidi Laisnez die andere uitdagingen heeft gevonden. "Ine werkte al langer bij de Lokale PolitieZone Rupel binnen de afdeling interventie. Ze verlegt nu haar ambities om een luisterend oor en een helpende hand te zijn dicht bij de inwoners", zegt politiewoordvoerder Joris Van Camp.

De nieuwe wijkinspecteur wil in de wijk Boerenhoek een goed evenwicht vinden tussen de rustige woonbuurten en de vlijtige bedrijven. "Tijdens interventies moet je heel praktisch tewerk gaan en snel de juiste beslissingen kunnen nemen. Die bagage komt zeker van pas nu ik als wijkinspecteur nog dichter bij de mensen sta," zegt de kersverse wijkagente. Je kan haar voortaan bereiken op het nummer 0485-66.52.96 of mailen ine.vierstraete@politiezonerupel.be. Een persoonlijke afspraak kan ook in het commissariaat aan de Peperstraat 38.

MEER OVER

Aangeboden door onze partners

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio