VRT excuseert zich voor verklappen van zwangerschap Karen

VRT excuseert zich voor verklappen van zwangerschap Karen

VRT excuseert zich voor verklappen van zwangerschap Karen

Print
VRT heeft zich geëxcuseerd omdat de zwangerschap van Karen Damen vroegtijdig uitlekte in het programma 'Villa Vanthilt' op Eén. Karen en haar vriend Antony hadden liever zelf bekend gemaakt dat ze hun eerste kindje verwachten.

De zwangerschap van Karen Damen van K3 verspreidde zich dinsdag als een lopend vuurtje. Maar de blijde verwachting werd meteen overschaduwd door de manier waarop het nieuws uitlekte.

Ontgoocheld

Stany Crets verklapte maandagavond al, tijdens zijn bezoekje aan Marcel Vanthilt, dat de rosse van K3 zwanger was. Karen kon dinsdag niet anders dan bevestigen.

"Karen en Antony zijn diep ontgoocheld over de manier waarop het nieuws gisteren uitlekte. Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer terug", liet Studio 100 dinsdagavond weten in een persbericht.

Lees hier: Karen en Antony "diep ontgoocheld" over uitlekken zwangerschap

Privé

Nog geen half uur later stuurde ook de VRT een persbericht de wereld in.

"Stany Crets en Marcel Vanthilt vertelden gisteren in Villa Vanthilt terloops dat Karen Damen van K3 zwanger zou zijn. Daarover is vandaag duidelijk commotie ontstaan; de telefoon van alle betrokkenen stond de hele dag roodgloeiend."

"Eén, Villa Vanthilt, productiehuis deMENSEN, Marcel Vanthilt en Stany Crets willen zich voor de mededeling van maandagavond verontschuldigen. Ze beseffen dat het niet gepast was om het nieuws op die manier bekend te maken en dat de communicatie over een privéaangelegenheid als een zwangerschap volledig toekomt aan Karen Damen en haar vriend Antony Van der Wee zelf", aldus de VRT.