Zonovergoten start voor Den Bosduin

Zonovergoten start voor Den Bosduin

Zonovergoten start voor Den Bosduin

Print
Kalmthout - Waar vroeger restaurant Den Draver was, naast het Provinciaal Suske en Wiske - Kindermuseum in de Beauvoislaan 140, zit nu taverne-eethuis Den Bosduin.

De uitbaters, Dirk Van Doren en Nancy Dierckx-Quick blijken geen onbekenden in de regio. “Mensen kunnen ons kennen van café De Arabieren dat wij een tijd hebben uitgebaat in Essen-Horendonk”, beaamt Nancy Dierckx-Quick.

“We zochten al langer naar een pand in de regio dat zich leende om er een taverneeethuis van te maken. Zo kwamen we hier terecht. Nadat de vorige eigenaar de deuren had gesloten, stond dit pand bijna twee jaar leeg. Op 1 juni zijn wij begonnen met de renovatie en hebben we een grote nieuwe keuken aangebouwd. Onze naam verwijst naar de nabijgelegen industriezone Den Bosduin.”

Den Bosduin is sinds 8 augustus alle dagen open. “Wij hoopten op een rustige start, maar de weergoden waren ons iets te gunstig gezind, waardoor we een beetje werden overrompeld”, lacht Nancy. “Nu zijn we er helemaal klaar voor. We plaatsen nog een grotere speeltuin en voor wandelaars en fietsers die hier willen picknicken en alleen iets drinken, komen er picknicktafels.”

Den Bosduin serveert ook dagelijks een lunchmenu bestaande uit soep en een hoofdgerecht en Nancy en Dirk bieden ook hun diensten aan als traiteur.

SDK

www.denbosduin.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio