Fietser overleeft zware aanrijding met auto niet

Fietser overleeft zware aanrijding met auto niet

Fietser overleeft zware aanrijding met auto niet

Print
Willebroek - Fietser Ken Aerts (27) uit Willebroek overleed zaterdag nadat hij vrijdagnacht werd aangereden in Antwerpen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond middernacht, fietste Ken Aerts door de Kolonel Silvertopstraat in Antwerpen. Een autobestuurder die daar de oprit naar de Antwerpse Ring wou nemen, merkte de fietser die uit de tegenovergestelde richting kwam, te laat op. Een frontale aanrijding was onvermijdelijk. Ken Aerts raakte levensgevaarlijk gewond. Zaterdag overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Bart De Wit en Peter Croon, twee goede vrienden van Ken Aerts, kunnen amper geloven wat er gebeurd is. “Ken kwam van een feest en was op weg naar zijn vriendin in Antwerpen. Daar zou hij de auto nemen om naar zijn vrienden in Tisselt te rijden”, zegt Bart De Wit.

Door te vertellen hoe zij Ken kennen, willen ze ook hun medeleven betuigen aan de familie en andere vrienden. “Ken was een levensgenieter. Iemand die lachend door het leven ging en waar je altijd op kon rekenen”, zeggen Bart en Peter.

“Zijn familie en vrienden betekenden alles voor hem. Daar zou nooit iemand kunnen tussenkomen. Ken had nog zoveel plannen, maar daar is nu totaal onverwacht en abrupt een einde aan gekomen. Wij hopen dat voor Ken nu een nieuwe wereld opengaat waarin niets moet en alles mag. Wij zullen je in elk geval nooit vergeten”, klinken de afscheidswoorden van Bart De Wit en Peter Croon.

SDK

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio