"Sushi eet je van een naakte vrouw"

Liefhebbers van sushi kunnen nu naar Londen trekken om een authentiek Japans Sushi-diner bij te wonen. Inclusief naakte vrouwen, die de rauwe vis op hun lichaam presenteren.

Nyotaimori heet het evenement, en het betekent zoveel als presentatie van het vrouwelijke lichaam. Die presentatie gebeurt op een wel erg botte wijze: de vrouwen liggen naakt op een bed en zijn gedrapeerd door sushi. Deze visbereidingen worden vervolgens van het lichaam van de vrouw afgegeten door de gasten.

Oneerbiedig? Helemaal niet als we de mannelijke organisatoren mogen geloven. "We bieden avontuurlijke mensen deze unieke ervaring aan. Het is allesbehalve een stripclub of een bordeel. Dit is heel stijlvol en discreet. We kiezen voor kwaliteitsproducten, de klanten worden tot in de puntjes verzorgd. Dit is pure luxe", aldus organisator Nigel Carlos.

Het eetconcept is momenteel nog steeds in een testfase. De diners worden in magazijnen of huizen van geïnteresseerden georganiseerd. De organisatoren zijn naar eigen zeggen nog niet zeker of dergelijke eetgelegenheden wel rendabel genoeg zijn om te presenteren in een restaurant.

NIET TE MISSEN