Lokeren

Verrassing: Maric (AA Gent) op weg naar Lokeren

Verrassing: Maric (AA Gent) op weg naar Lokeren

Verrassing: Maric (AA Gent) op weg naar Lokeren

Print
Er is een verrassende transfer in de maak: Milos Maric staat op het punt om van AA Gent naar Lokeren te verhuizen. De 27-jarige Servische middenvelder is bereid om naar Daknam te gaan en Roger Lambrecht wil de overgang zo snel mogelijk afronden.

”Maric heeft een akkoord met Gent over het bedrag waarvoor hij weg mag”, aldus de preses van Lokeren. ”Dat willen wij betalen en ook met de speler zijn wij rond.”

Maar Michel Louwagie, manager van AA Gent, benadrukt dat er nog geen sprake is van een akkoord: ”We gaan Maric niet voor een vriendenprijsje laten gaan. Toen wij enkele jaren geleden diep in de schulden zaten, kregen we ook van niemand steun. Er zijn een zestal clubs geïnteresseerd in Maric. Lokeren dus, maar ook Westerlo belde al en volgens zijn manager hebben Anderlecht, Standard en Genk interesse.”

Maric, die eerder al aangaf naar een topclub te willen, weigert zijn aflopend contract bij Gent te verlengen en dus willen de Buffalo’s hem meteen verkopen. Zaterdag speelde Maric zijn laatste wedstrijd voor Gent, uitgerekend tegen... Lokeren.

PiHe, DDT, ST