Grote massa lust Antwerpen Proeft/Het Bollekesfeest wel

Grote massa lust Antwerpen Proeft/Het Bollekesfeest wel

Grote massa lust Antwerpen Proeft/Het Bollekesfeest wel

Print
Antwerpen - De derde editie van het culinaire dubbelevenement Antwerpen Proeft/Het Bollekesfeest is volgens de organisatie een groot succes geworden.

Ongeveer 100.000 lekkerbekken en andere nieuwsgierigen passeerden afgelopen weekend langs de vele eet- en drankstandjes, waar kon geproefd worden van allerhande streekproducten en van culinaire hoogstandjes van gerenommeerde restaurants uit de regio.

Zuiderdokken

Het evenement vond voor het eerst plaats op de Gedempte Zuiderdokken nadat het twee jaar lang haar standplaats had op de Groenplaats en de Grote Markt. De capaciteit van die locaties bleek immers te klein te zijn, ten gevolge van het succes van de formule.

Volgens Peter Vindevogel, evenementregisseur van de stad Antwerpen, haalden sommige standjes van restaurants 30 tot 40 procent meer omzet dan vorig jaar. Ook de Bollekes van de brouwerij De Koninck gingen erg vlot over de toog. Op drie dagen tijd werd er 18.000 liter getapt.

De organisatie bevestigde al dat de volgende editie van het culinaire dubbelevenement op de Gedempte Zuiderdokken zal plaats vinden.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio