BV-kapper Glenn Gemeiner (41) overleden

Glenn Gemeiner, de Antwerpse BV-kapper, is in de nacht van dinsdag op woensdag overleden. Hij is 41 jaar oud geworden. Vier maanden geleden kreeg hij af te rekenen met een vleesetende bacterie.

kscherpenberg

Gemeiner had die gevaarlijke bacterie opgelopen na een liposuctie. De bacterie dringt het lichaam binnen via een open wonde en tast het weefsel aan. Gemeiner werd opgenomen in het UZ van Leuven waar hij meermaals onder het mes moest voor verschillende huidtransplantaties. Ook een nier moest weggenomen worden.

Ondanks de verschillende complicaties, leek Gemeiner aan de beterhand. Door hevige pijnen werd hij wel in een kunstmatige coma gehouden. Zo nu en dan kon hij echter ontwaken om even met familie en vrienden te praten. Ook zijn terugkeer naar het kapsalon werd in het vooruitzicht gesteld. Lees ook BV-kapper Glenn kan weer praten.

Gemeiner baatte het kapsalon 'De Cliént' uit in de Antwerpse Nationalestraat. Onder andere Tanja Dexters (foto), Veronique De Kock, Joyce De Troch, Els De Schepper en Phaedra Hoste waren klanten. De kapper was ook een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma's, zoals 'Beauty & the Nerd' en 'Beautiful'.

Zijn lichaam wordt overgebracht naar het mortuarium van het Middelheimziekenhuis in Wilrijk. Donderdag vanaf 11u kan daar een laatste groet worden gebracht. Glenn Gemeiner laat een vrouw en zoontje achter.