Model (24) moeder van Jude Laws vierde kind

Hoewel Jude Law haar identiteit liever niet bekend maakte, heeft de 24-jarige Samantha Burke nu zelf laten weten dat zij het vierde kind van de acteur draagt.

ikerremans

“Juffrouw Burke kan bevestigen dat ze effectief een relatie had met meneer Law en dat ze deze herfst zijn kind verwacht. Sinds ze hem op de hoogte bracht van haar zwangerschap is hij erg behulpzaam geweest en heeft hij haar bijzonder goed gesteund", aldus de advocaat van het model.

Geen commentaar

De acteur en Burke hadden begin 2009 een kortstondige relatie tijdens de opnames van 'Sherlock Holmes'. Toen verbleef Law een tijdje in New York. Samantha Burke zou al zeven maanden zwanger zijn.

"Jude Law heeft niet langer een relatie met de moeder, maar hij is van plan om een ondersteunende rol te spelen in het leven van het kind. Verder is dit een privézaak waar geen commentaar meer over gegeven zal worden", zei de woordvoerder van de acteur vrijdag nog.

Nu weigeren beiden enige commentaar te geven.

Uit zijn huwelijk met actrice Sadie Frost, van 1997 tot 2003, heeft Jude Law al drie kinderen: Rafferty (12), Iris (8) en Rudy (6).