1 / 6
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Sereen afscheid van vermoorde moeder

In Heppen bij Leopoldsburg is maandagmorgen Gwenn Vangestel begraven. De 35-jarige vrouw werd anderhalve week geleden vermoord door de vriend van haar 15-jarige dochter. Het werd een sereen en sober afscheid.

ikerremans

Een hondertal familieleden, vrienden en kennissen van de vrouw verzamelden voor de kerk van Heppen. Velen reageerden erg aangeslagen toen de sobere kist van de vermoorde vrouw werd binnengedragen. Door de grote drukte konden niet alle aanwezigen binnen in de kerk.

Niet aanwezig

Dochter Joy zelf was niet aanwezig tijdens de uitvaartplechtigheid en staat ook niet vermeld op de doodsbrief of het bidprentje. "Niet meer dan normaal", reageerden verschillende aanwezigen.

Bekijk de video:

Eén vrouw, waarschijnlijk een naaste van Gwenn Vangestel, moest afgevoerd worden met de ambulance. Volgens sommige aanwezigen kwam ook de vader van Dimitri even naar de plechtigheid.

Tweeling

De 15-jarige Joy had haar vriend Dimitri gevraagd om haar moeder te vermoorden. Anderhalve week geleden sloeg hij Gwenn Vangestel het hoofd in.

De vrouw wordt nu begraven vlakbij haar appartement op de Markt in Heppen. Ze laat naast Joy nog twee dochters, een tweeling van 7 jaar, achter. Zij worden opgevangen door grootouders en vrienden.

Lees ook: Heppen neemt sober afscheid van vermoorde Gwenn