Beckham bijna op de vuist met supporter LA Galaxy

De fans van Los Angeles Galaxy zijn duidelijk niet meteen van plan om David Beckham zijn tijdelijke overstap naar AC Milan te vergeven. Voor de tweede keer op rij werd de Engelse international uitgefloten. De supporters maakten hun onvrede ook duidelijk met spandoeken en één van hen ging zelfs bijna op de vuist met Becks.

ikerremans

David Beckham keerde zopas terug naar LA na een verhuurperiode aan AC Milan. Hij ondernam verschillende pogingen om zijn contract bij LA Galaxy te ontbinden, maar moest na zes maanden toch verplicht terugkeren naar de Verenigde Staten.

Lees ook Beckham uitgefloten bij terugkeer bij LA Galaxy

Vorige week trakteerden de fans hem al op een heus fluitconcert in het stadion van de NY Red Bulls. Zondag, tijdens een oefenmatch tegen Milan zelf, was het weer van dat. De leden van de LA Riot Squad hadden zelfs spandoeken meegebracht: "Ga naar huis bedrieger" en "Is kwaad iets dat je bent of iets dat je doet?"

'Respectloos'

Tijdens de rust stapte Beckham naar de supporters, maar dat werd hem niet in dank afgenomen. Eén supporter klom over de hekken en ging bijna op de vuist met de Engelse sterspeler. De security kon vermijden dat het tot een knokpartij kwam.

Uiteindelijk werd het 2-2, met twee assists van de Brit. Gelukkig voor hem waren zijn vrouw Victoria, zijn zoontjes en zijn goede vriend Tom Cruise aanwezig om hem te steunen.

"Ik wilde gewoon hun hand schudden en zeggen dat ze moesten kalmeren. Sommige dingen die ze riepen waren respectloos. Hoe ze zich ook voelen over mijn aanwezigheid, dit ging te ver", aldus Becks na de match.

Bekijk de reactie van Beckham via YouTube:

Foto: Daily Mail