1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Oom van Kate Middleton betrapt op dealen van drugs

De Britse prins William zal waarschijnlijk niet meer in contact komen met Gary Goldsmith, de oom van zijn vriendin Kate Middleton. De man werd gefilmd door een undercoverjournalist terwijl hij cocaïne aan het versnijden is.

ikerremans

Goldsmith is de enige broer van Kate's moeder. Hij bezit een riante villa in het Spaanse Ibiza waar William en Kate in 2006 nog op vakantie gingen. Ook daarbuiten had het paar een nauwe band met de oom van Kate.

Prostituees

In een filmpje, stiekem opgenomen door twee journalisten van de krant News of the World, schept Goldsmith op over zijn vakantie met het jonge koppel. Daarna begint hij op zijn aanrecht lijntjes cocaïne te verdelen voor de journalist.

Bij eerdere bezoekjes van de undercoverjournalisten bood Goldsmith ook al een joint aan en benadrukte dat hij zonder probleem harddrugs en prostituees kon regelen voor de mannen.

Queen Elisabeth zou op de hoogte zijn van het filmpje, maar gereageerd heeft de Britse koningin nog niet. Voor prins William is er waarschijnlijk geen andere optie dan de banden met Goldsmith te verbreken.

Foto: NOTW