Germinal Beerschot spreekt weer (tevergeefs) met Hoefkens

Zaterdag zat Jos Verhaegen namens Germinal Beerschot voor de tweede keer samen met Carl Hoefkens. Tot een akkoord kwam het ook nu (nog?) niet.

jrosquin

Op vraag van Germinal Beerschot keerde de 30-jarige centrale verdediger, die ook even met Lierse onderhandelde, tijdens het voorbije weekend opnieuw vanuit Engeland naar België om met zijn ex-club te praten over een mogelijke terugkeer. Germinal Beerschot heeft nog altijd nood aan een extra centrale verdediger.

Maar veel aan de situatie is er niet veranderd. Hoefkens is bereid financieel stevig in te leveren om opnieuw voor Germinal Beerschot te komen voetballen, maar toch blijkt de kloof tussen vraag en aanbod net iets te groot.

En dus keerde de 22-voudige international zondagmiddag onverrichter zake weer terug naar Engeland. Allicht zal Hoefkens, einde contract bij West Bromwich Albion en dus transfervrij, nu kiezen uit één van de drie Engelse clubs die zich bij hem hebben gemeld.

Het gaat om Premier Leagueclub Fulham en de tweedeklassers Ipswich Town en Watford. Tenzij Germinal Beerschot alsnog een inspanning doet en Hoefkens toch naar België haalt.

LDR

MEER OVER

MEER OVER VOETBAL