Brussels jeugdhuizenfestival verwacht veel schoon volk

Op 25 juli is het opnieuw tijd voor Bruksellive, hét Brusselse jeugdhuizenfestival. Op de affiche in het Groentheater veel schoon volk: o.m. Front 242, Lady Linn & her magnificent 7, The Hickey Underworld, Ben Westbeech en Steak Number Eight komen het beste van zichzelf geven.

pirombouts

In 2008 mocht Bruksellive zo’n 13.000 muziekliefhebbers ontvangen. De organisatie wil dit jaar "minstens het succes van vorig jaar willen evenaren." Ze rekenen daarvoor onder meer op CUSTOMS, een band die momenteel al twee weken op 1 in Studio Brussels 'Afrekening'.

Voor en door jongeren

Bruksellive is een festival door en voor jongeren. "We hechten ook heel wat belang aan het creëren van (Brusselse) podiumkansen", stelt de organisatie. "Daarom geven we jaarlijks niet 1, maar meteen 3 podiumplaatsen aan onbekend maar daarom niet minder bemind talent van eigen bodem. Ook DJ’s krijgen de mogelijkheid om hun kunnen te laten zien voor een groot publiek."

Bekijk hieronder de trailer van het festival via YouTube. Wie op Netlog vriend wordt van Bruksellive, maakt nog kans op een meet ’n greet met Steak Number Eight.

MEER OVER Bruksellive