Lore pakt koffers na misstap Tom Boonen

Drie weken geleden kwam het tot een nieuwe explosie ten huize Tom Boonen. Toen biechtte de wielrenner een slippertje op aan zijn vriendin Lore. Die pakte daarop meteen haar koffers en vertrok. Intussen is het koppel terug samen en hebben ze naar eigen zeggen "alles als koppel verwerkt".

mgeysmans

"Achteraf voel ik me hier heel heel heel slecht bij. Lore is alles voor mij en ik was haar bijna kwijtgespeeld. Hoe kan ik mij met mijnen domme kop in zoiets laten meeslepen? Ik ben daar heel slecht van geweest. Echt, ik ben blij dat we hier samen doorgeraakt zijn", vertelt Boonen in Story.

Lore verduidelijkt zijn spijtbetuiging. "Tom is drie weken geleden thuisgekomen en zei 'Ik ben iets gaan drinken en het is uit de hand gelopen.' Toen heeft hij alles opgebiecht. Er zijn toen harde woorden gevallen en ik heb ook mijn koffers gepakt."

Cheeseburger

Volgens getuigen was Boonen de bewuste nacht helemaal uit de bocht gevlogen. Enkelingen getuigden hoe ze Boonen strompelend door de straten zagen trekken tot hij bij 't geel kot', een frituur uit Gent aanbelandde.

"Hoe Boonen zich hier misdragen heeft! Mijnheer was het wachten moe en besloot zichzelf te bedienen. Toen ik een cheeseburger voor een andere klant opzij legde, greep hij daar plots naar en begon hij ervan te eten. Ik wist niet wat ik zag! Hij heeft nog enkele minuten daar gestaan. Hij was compleet van de wereld. Hij heeft ook nooit de 2,20 euro van die cheeseburger betaald", aldus frituuruitbater Jerry Rubin in Dag Allemaal.

Afschuwelijk

Boonen zelf zegt berouw te hebben van zijn daden."Het moment dat Lore vertrok, was afschuwelijk, zoiets wil ik nooit nog meemaken. Wat ik heb gedaan is het meest onbehoorlijke wat je kunt doen in een relatie. Achteraf denk je dan: Godverdomme, wat heb ik nu weer gedaan. Maar zoals altijd is het dan weer te laat. Mijn misstap heeft me doen beseffen dat Lore de vrouw voor mij is."

"Plots pakte ze haar koffers en vertrok ze. De manier waarop ik daarvan afgezien heb, deed me beseffen dat ik haar echt niet mag laten schieten. Zij is het belangrijkste in mijn leven. Als het haar op een dag allemaal te veel wordt, dan stop ik met koersen. Zij heeft heel veel invloed op mij", aldus Boonen.

Doodgewoon koppel

Ondertussen zegt het koppel de heisa te hebben verwerkt als koppel. "De mensen denken vaak 'Ocharme suske, wat doet die jou toch allemaal niet aan.' Maar wees maar zeker dat ik niet zomaar over mij laat lopen. Tom is niet de duivel en ik ben ook geen engeltje. De mensen mogen weten dat we een doodgewoon koppel zijn", besluit Lore.

Vastgoed

Jobs in de regio