Inwoners gratis naar Accenta-beurs

Dendermonde - Tijdens de internationale jaarbeurs Accenta in Flanders Expo Gent is Dendermonde stad in de kijker. De inwoners kunnen gratis een bezoekje brengen aan de beurs.

De gerenommeerde beurs, die jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers telt, loopt dit jaar van 12 tot 20 september. Dendermonde krijgt er de unieke kans om haar kwaliteiten en toeristische troeven te promoten bij het grote publiek. Naast een actieve aanwezigheid op de beursvloer kan de stad bovendien profiteren van een uitgebreide communicatiecampagne van Accenta. Als extraatje biedt het stadsbestuur aan alle Dendermondenaren de kans om deze beurs gratis te bezoeken. Zij komen er op eenvoudig vertoon van hun identiteitskaart in.

Een werkgroep binnen de stad is volop bezig met de voorbereidingen van de beurs. Bij de beursstand gaat veel aandacht naar de promotie van het Werelderfgoed. “We zetten hier hoog op in”, aldus burgervader Piet Buyse (CD&V). “We promoten ook de Ros Beiaardommegang, maar daarnaast profileren we ons ook als woon-, werk-, winkel- en cultuurstad.”

RaMo

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio