Rebekka en Adi openen restaurant

Rebekka (26) en Adi (22), bekend als respectievelijk zaalverantwoordelijke en kok van het Diestse restaurant Fleur Délice uit ‘Mijn Restaurant!’, openen binnen enkele weken een eigen restaurant.

wverhaert

Dat zal gelegen zijn in kasteel Bisschoppenhof in Deurne, tot voor kort de uitvalsbasis van Peter Van Asbroecks tewerkstellingsproject FoodJ.

Ook het restaurant zal de naam Bisschoppenhof dragen. “Toen we met ons cateringbedrijfje Delicious at Home begonnen”, vertelt Rebekka, “was dat met in ons achterhoofd het idee om ooit een eigen restaurant te beginnen en dat Delicious te noemen. Maar die naam past uiteraard niet bij een locatie als kasteel Bisschoppenhof."

Schwung

"De taakverdeling is dezelfde als die in Fleur Délice, al zullen de gerechten minder ingewikkeld zijn. We willen dat iedereen goed kan eten voor een bedrag tussen dertig en vijftig euro, en daarom kiezen we voor een simpele, eerlijke keuken. De betere brasserie, zeg maar, zij het met schwung.”

StVa