Vrouw met sterkste vagina ter wereld heft 14 kilo omhoog

Een Russische vrouw die het record vaginaal gewichtheffen op haar naam heeft staan, heeft haar eigen record scherper gesteld door een glazen bal van 14 kilo op te tillen met haar vagina.

ssimons

De 42-jarige Tatiata Kozhevnikova uit Novosibirsk heeft de spieren van haar intieme zone de laatste 15 jaar getraind, hetgeen haar een plaats opleverde in het Guinness Book of World Records; ze is de vrouw heeft de sterkste vagina ter wereld.

"Nadat ik bevallen was van een kind, waren de spieren in mijn schaamstreek ongelooflijk zwak. Ik las in een boek dat vrouwen vroeger dit probleem oplosten met houten ballen. Ik keek eens rond me, vond een glazen bal en stak die in mijn vagina. Het duurde eeuwen voor ik hem er weer uit kreeg", lacht Kozhevnikova.

De vrouw was echter niet afgeschrikt en kreeg steeds meer zin in vaginale fitness. Intussen oefent ze met speciale, aan haar wensen aangepaste ballen. "Je steekt zo'n bal in je vagina. Aan die bal zit een koord met een klein haakje. Daaraan hang je een tweede bal", legt Kozhevnikova uit hoe het werkt.

Seksleven

De Russische raadt alle vrouwen aan om vaginale oefeningen te doen, om het seksleven te verbeteren. "Het volstaat om vijf minuten per dag te oefenen. Binnen de week kan je jezelf en je partner onvergetelijk plezier bezorgen in bed."

MEER OVER Gezin