Glazenwasser verongelukt in Turnhout

Glazenwasser verongelukt in Turnhout

Glazenwasser verongelukt in Turnhout

Print
Turnhout - Een 33-jarige glazenwasser is maandag overleden nadat hij van een vensterbank op de derde verdieping viel in Turnhout.

De dertiger D.J. uit Oud-Turnhout boende de ramen van een gebouw in de Renier Sniedersstraat. Rond de middag kwam hij ten val. Het slachtoffer raakte levensgevaarlijk gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Maandagnamiddag overleed hij aan zijn verwondingen.

“Ik zat in de woonkamer toen ik hem plots voorbij mijn raam naar beneden zag vallen”, vertelt een bewoonster van de tweede etage in Residentie De Perrink. “Het was een verschrikkelijk beeld.”

Waardoor de ervaren glazenwasser zijn evenwicht verloor, is niet duidelijk. Omdat deze werklieden maar tot en met de tweede verdieping een ladder mogen gebruiken, bewerkte D.J. de ruiten op de derde verdieping vanuit de appartementen zelf. Hij reikte daarbij over de vensterbank.

Schoonmaakbedrijf Smets H. uit het Turnhoutse Schorvoort wenste maandag niet te reageren. De firma verzorgt al meer dan tien jaar het poetswerk in Residentie De Perrink.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio