Nieuwe familiefoto's tonen Debbie Rowe als liefdevolle moeder

Nieuwe familiefoto's tonen Debbie Rowe als liefdevolle moeder

Nieuwe familiefoto's tonen Debbie Rowe als liefdevolle moeder

Print
Dat Debbie Rowe, de ex-vrouw van Michael Jackson, nooit heeft omgekeken naar haar kinderen Prince Michael en Paris wordt tegengesproken door zopas opgedoken familiefoto's van de King of Pop, zijn ex-vrouw en hun twee kinderen. De Jacksons leken toen een doodgewoon en liefdevol gezin.

Sommige foto's zijn genomen toen dochter Paris (nu 11) net geboren was. Debbie Row houdt het meisje vertederd in de armen. Op een andere foto is te zien hoe ze haar zoon Prince Michael (nu 12) kust en knuffelt.

Bekijk de foto's via de website van News of the World!

Hoederecht

De 50-jarige Rowe vroeg vorige week het hoederecht aan over de twee kinderen en zou naar verluidt ook het jongste zoontje van Michael Jackson willen adopteren. Prince Michael II (7) is het kind van een anonieme draagmoeder. Voorlopig heeft Michael's moeder Katherine het hoederecht.

De onlangs opgedoken foto's werpen nu een heel nieuw licht op de zaak. De voormalige verpleegster werd eerder afgeschilderd als een moeder die geen enkele band had met haar kinderen. Ze gaf zelf toe dat ze enkel draagmoeder was geweest op vraag van Michael Jackson en dat niet de popster, maar een anonieme donor de vader van de kinderen was.

Toen het koppel uit elkaar ging, gaf Rowe het hoederecht in ruil voor geld af aan Michael. In het testament van de King of Pop werd Debbie Rowe op geen enkel moment vernoemd. Michael Jackson vertrouwde zijn kinderen toe aan zijn moeder Katherine en, in het geval er met haar iets zou gebeuren, aan zangeres en vriendin Diana Ross. Zij beloofde Jackson naar verluidt om de kinderen nooit in handen van Debbie Rowe te laten komen.

Foto: News of the World

Alles over het overlijden van de King of Pop op onze overzichtspagina.

MEEST RECENT