Vernieuwing Lierse Carrefour is klaar

De vernieuwing bij Carrefour Hyper in Lier is afgerond. Ook de dakparking mag sinds vrijdagochtend gebruikt worden.

cvanrompaey_fr

Carrefour stak de voorbije weken zijn winkel aan de Lintsesteenweg in Lier in een nieuw kleedje. "Al dat werk heeft als doel om winkelen in de eerste plaats voor het hele gezin efficiënt en leuk te maken", zegt winkeldirecteur Kristof Gouvaerts in een folder die de klanten de voorbije dagen in hun brievenbus kregen.

"We willen de klant de kans geven om tijd te winnen tijdens het winkelen, doordat je makkelijk vindt wat je zoekt. Vandaar de nieuwe opstelling van de rekken. Daarnaast hebben wij ons aanbod verruimd", vertelt Geert Uytterschaut, directeur exploitatie, in dezelfde folder.

"De vernieuwing van onze hypermarkt in Lier gaat niet met een groots feest gepaard. Er is enkel een folder vertrokken naar klanten en niet-klanten met uitleg over de winkel en met een aantal promoties. Daarnaast krijgen mensen extra voordelige promoties op het kassaticket", stelt woordvoerder Lars Vervoort.

De vernieuwing zorgde ook voor een nieuw kassasysteem. Dat zorgde de voorbije weken voor wrevel bij de klanten. De Carrefourfolder is daarover nu zeer duidelijk: "De kassahostess scant je producten en laadt ze over in een ander karretje, je boxen of herbruikbare tassen."

CHRIS VAN ROMPAEYMEER OVER Carrefour

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio