Laatste uren van Michael Jackson blijven onduidelijk

De laatste uren van popster Michael Jackson blijven voorlopig een raadsel. De dokter die hem al een tijdje persoonlijk behandelde, lijkt een sleutelfiguur. De politie beschouwt hem niet als verdachte, maar de familie van de King of Pop raakt meer en meer gefrustreerd omdat ze de man niet kunnen bereiken. Ondertussen is ook een brief van de arts uitgelekt.

ikerremans

Het zou gaan om dokter Conrad Robert Murray, maar de politie heeft die naam nog niet officieel bevestigd. Wat wel vaststaat is dat de arts de laatste persoon is die de King of Pop levend gezien heeft en dat het AEG Live was, de organisator van de voorziene concertenreeks in Londen, die de man aangenomen heeft.

Brief

De speculatie dat het inderdaad om Murray gaat, wordt gevoed door een brief van de man zelf. Elf dagen geleden liet hij zijn andere patiënten weten dat hij "voor onbepaalde tijd afwezig zou zijn". U kan de volledige brief via deze link lezen.

Waarschijnlijk nam de man dus afscheid met het oog op de concertenreeks in de O2-Arena in Londen. Michael Jackson had zelf gevraagd aan AEG en de dokter om hem tijdens de concerten te begeleiden.

Overlijdensattest

De familie Jackson raakt ondertussen zeer geïrriteerd omdat ze zo weinig informatie hebben over de laatste uren van Michael Jackson. Ze proberen de dokter meer dan dertig uur na het overlijden van de popster nog steeds tevergeefs te bereiken.

Hij zou de King of Pop een overdosis Demerol hebben toegediend. De dokter zou ook het overlijdensattest van Jackson nog niet getekend hebben. Als hij dat niet doet, kan het overlijden van de zanger zelfs een moordzaak worden.

Nu in het nieuws