Yasmine kiest Doopput als sterfplaats

De doodlopende straat Doopput in Kontich. Hier benam Yasmine zich gisteren van het leven. Amper één straat verder wonen haar zus Anja en haar man, Michel Clavareau.

Yasmine woont niet in Kontich, maar werd er deze week opgevangen door haar zus. Zus Anja was gisteren te zwaar onder de indruk om iets te vertellen. Haar echtgenoot wilde wel iets kwijt. “Ik kreeg deze ochtend (donderdag, red.) op mijn werk telefoon van de dienst psychologische bijstand van de politie. Of ik wist waar Hilde was, vroegen ze. Ze was verdwenen en iedereen wist dat ze het moeilijk had. Later hoorde ik het slechte nieuws.”

Een wijkagent had het levenloze lichaam van de zangeres, actrice en presentatrice in een schuur gevonden. Ze had zich verhangen.

Pakje sigaretten

Yasmine kocht amper enkele uren voor haar dood nog een pakje sigaretten in de krantenwinkel vlak bij het huis van haar zus. Wat er daarna precies gebeurde, is voor iedereen nog onduidelijk.

“Hilde woonde hier niet, maar kwam dikwijls op bezoek. We babbelden met elkaar en gingen samen iets drinken, om haar te steunen. Dat ze zo’n drastische stap zou nemen, hadden we niet zien aankomen. Voor mijn vrouw is dit een enorme klap. Heel onze familie is getroffen. Dit heeft niemand verdiend”, vertelt de schoonbroer van Yasmine.

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio