Sisley verbluft beautywereld met eerste alles-in-één product

Wie dacht dat alle anti-agingproducten hetzelfde zijn, heeft duidelijk nog niet kennis gemaakt met Supremÿa van beautyproducent Sisley. Deze nachtverzorging doet wat niemand haar heeft voorgedaan: zij verzamelt alle goede eigenschappen van alle aanwezige producten in één!

mgeysmans

Wie vandaag de dag stralend voor de dag wil komen gebruikt al snel 20 verschillende producten. Een dieptereiniger, een serum, een opvuller, een anti-rimpelcrème, een vochtinbrengend zalfje en ga zo maar door. Beautyproducent Sisley heeft duidelijk genoeg van deze verloedering en koos voor één product, waarmee alle huidverouderingstekenen de kop voorgoed worden ingedrukt. Maak kennis met Supremÿa!

DNA-bescherming

Supremÿa staat in voor werkelijk alles wat u kan bedenken. De crème maakt gebruik van de nieuwste kennis op het gebied van chronobiologie, genetica en fysiologie van de huid. De crème vertraagt de veroudering, beschermt het DNA, maakt de huid jonger en dikker, beschermt ze tegen alle schadelijke effecten, laat stress niet langer inwerken op de huidstructuur, herstelt de opgelopen huidbeschadiging, verbetert de textuur van de opperhuid, verjongt de teint, herstelt het microdepressionaire net van de huid, vult rimpels op en laat lijntjes verdwijnen.

Terugdringen veroudering

Een van de meest spectaculaire werkingen is echter haar anti-verouderingssysteem. Tijdens tests werd op één huidmonster het Phyto-Complex LC 12, aanwezig in Supremÿa, gesmeerd, terwijl het andere 'gewoon' verouderde. Na afloop van de 9-daagse test bleek dat het 'gewone' huidmonster inderdaad 9 dagen verouderd was. Het huidmonster met het Phyto-Complet was echter slechts 4 dagen verouderd. Uit deze tests konden de wetenschappers afleiden dat het zalfje de huidveroudering met ruim de helft vermindert!

De Supremÿa voelt even comfortabel aan als een crème, maar is zo krachtig als een serum. De textuur is zacht, luchtig, glad en romig en trekt perfect in de huid.

Voor een flacon van 50 ml telt u wel 480 euro neer!

MEER OVER Mode & Beauty