Loungegevoel op tropische Beverse braderie

Op het marktplein wordt voor het eerst een loungetent opgesteld waar je tijdens de braderie cocktails kan krijgen.

De tropische braderie is aan haar twaalfde editie toe. Ook dit jaar slaan alle handelaars uit centrum Beveren de handen in elkaar om de bezoekers zo aangenaam mogelijk te verwelkomen. “Naast de klassieke braderie met kraampjes, mag je ook een aantal nieuwigheden verwachten”, zegt woordvoerder Paul Claes.

“Samen met de horecazaken op de Grote Markt zetten we een loungetent op waar cocktails geschonken worden op de ritmische muziek van Los Del Sol. Ook op andere locaties zullen tropische klanken weergalmen van onder andere de Djembé Boys en Flamenco Fusion.”

Net als vorig jaar, wordt de Oude Zandstraat omgetoverd tot een internationale kunststraat waar verscheidene kunstenaars hun creaties tentoonstellen. Ook de kinderen blijven niet in de kou staan. De winkeliers delen immers kaartjes uit voor een gratis ritje op de kindermolens in het Yzerhand en de Kloosterstraat en de rodeokameel in de Warande.

De braderieprijzen blijven gelden op zaterdag, maandag en dinsdag. Op woensdag 1 juli gaat de koopjesperiode officieel van start.

STT

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio