Celebs

Perez Hilton klaagt Black Eyed Peas-manager aan voor blauw oog

Print
'The Queen of all Media' Perez Hilton is niet van plan zijn akkefietje met de Black Eyed Peas te laten varen. Hij dient een klacht in tegen de manager omdat die hem wat klappen zou hebben verkocht.

Velen hebben er waarschijnlijk al aan gedacht, maar Polo Molina, de mananger van hip-hop band Black Eyed Peas, zou het ook echt gedaan hebben. Afgelopen weekend raakte een discussie tussen de twee verhit bij een nachtclub in de Canadese stad Toronto en Molina zou de celebrityblogger een klap in het gezicht verkocht hebben.

'Faggot'

Aanvankelijk kreeg Hilton het aan de stok met zanger Will.i.am omdat de blogger kritiek had gegeven op het nieuwe album van de Black Eyed Peas. Zanger Will.i.am sprak hem erover aan, waarop Hilton hem dan weer uitschold voor faggot. Enigzins vreemd voor Perez Hilton, die toch een voorvechter is van gelijke rechten voor holebi's.

Schade

Uiteindelijk was het Molina die de klap uitdeelde in de plaats van Will.i.am en niet veel later stuurde Hilton het incident de wereld al in via zijn Twitterpagina. Hilton -zijn echte naam is Mario Lavandeira- zou een blauw oog en “emotionele schade” opgelopen hebben.

Woensdag diende hij een klacht in bij een rechtbank in Los Angeles en eist ook een schadevergoeding.

Hilton heeft zich uiteindelijk wel verontschuldigd voor de belediging aan het adres van Will.i.am op zijn website.

Bekijk een reportage over het incident via YouTube:

NIET TE MISSEN