BV-kapper Glenn kan weer praten

BV-kapper Glenn kan weer praten

BV-kapper Glenn kan weer praten

Print
In Gent opent zaterdag een negende vestiging van kapperszaak De Cliént. Maar stichter-kapper Glenn Gemeiner (41) is niet bij de opening omdat hij nog steeds in het ziekenhuis ligt. Hij herstelt zeer langzaam.

Sinds Glenn op 18 april acuut werd opgenomen met de ‘vleesetende’ streptococcus pyogenes bacterie, die hij opliep na een liposuctie, ligt hij in het ziekenhuis. ”Af en toe is hij een beetje wakker, maar echt beseffen wat er aan de hand is, doet hij niet”, vertelt Cliént-woordvoerster Nathalie Pompen. ”Soms kan hij een beetje praten, over gewone dingen. Maar de afgelopen dagen juist weer niet omdat hij een zuurstofpijp in zijn keel had voor alle operaties.”

De Antwerpse kapper heeft al heel wat operaties ondergaan. ”Hij heeft veel huidtransplantaties achter de rug. Dat is ook veiliger voor andere infecties”, legt Nathalie Pompen uit.

Volgens de artsen gaat het langzaam iets beter. Nathalie: ”Zijn situatie kruipt vooruit. Maar echt goed gaat het niet. Hij kan nog niet staan of zitten, hij ligt nog altijd plat. En zijn kortetermijngeheugen functioneert niet.”

De vader van Glenn en de rest van het team werken hard door aan de zaak, met vanaf dit weekend negen vestigingen. De nieuwe Cliént, met een speciaal zen-concept, heet Clientology en richt zich op klanten die liever voor bioproducten kiezen.

Een van de gastvrouwen van de zaak in de Vlaanderenstraat is Brigitta Callens, die een paar dagen per week met de klanten komt praten over haar ervaringen met zen, relaxatie en bioverzorging. Op het openingsfeestje zaterdagavond komen heel wat BV’s, onder wie Phaedra Hoste en Joyce De Troch.

MF

Info: www.clientology.be

MEEST RECENT